TNS Sifo

Ladda ner rapport

Ange dina uppgifter för att få tillgång till rapporten.


Arbeta hos oss

Vi söker dig som älskar kunskap, som är nyfiken på din omvärld och som vill hjälpa andra att fatta framgångsrika beslut. TNS Sifo är Sveriges ledande marknads-undersökningsföretag och erbjuder en spännande karriär med stora utvecklingsmöjligheter.

Ett företag, oändliga karriärmöjligheter


TNS Sifo är den svenska grenen av ett globalt företag
och kan öppna portarna för dig som drömmer om en internationell karriär. Med en närvaro i över 80 länder, har vi fler samtal med världens konsumenter än någon annan och förstår individuella beteenden och attityder inom alla kulturella, ekonomiska och politiska regioner i världen.

Bredden gör oss unika. Vi jobbar med de flesta branscher såsom media, konsument, IT & telekom, bank och finans, samhälle och offentlig sektor, transport och energi, och många fler. Oavsett bransch eller uppdrag vill vi alltid hjälpa våra kunder att fatta framgångsrika beslut.

Hos oss får du jobba i sammansvetsade team tillsammans med några av de vassaste medarbetarna inom olika specialområden. Vi är ett brett kunskapsföretag som jobbar med företag, myndigheter och organisationer som vill veta mera om sina målgrupper, kunder, medborgare eller medlemmar. Detta kräver rätt kunskap i rätt ögonblick. Våra specialister arbetar fram de data och insikter som krävs, analyserar, tolkar och serverar kunderna förädlad information.

Vi är alltid på jakt efter nya talanger. En anställning på TNS Sifo öppnar en hel värld av karriärmöjligheter. Vi söker smarta medarbetare som älskar kunskap, drivs av utmaningar och vill serva våra kunder med den mest kvalificerade informationen - alltid med en professionell framtoning. Vi vill jobba med personer som är kunniga, nyfikna, drivna och gillar ett högt tempo.
Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad.

Lediga tjänster just nu >

Vi som gör skillnad >

 

 

Kontakt och spontanansökningar

rekrytering@tns-sifo.se
08-507 420 00

Mer om TNS Sifo

TNS Sifo är Sveriges ledande marknadsundersökningsföretag. Vi förädlar information och insikter som ger våra uppdragsgivare stöd att fatta rätt beslut. Vi arbetar med marknadsundersökningar, rådgivning och insikter inom segmentering och positionering, varumärke och kommunikation, produktutveckling, innovation, shopper, kundrelationer samt utvecklar organisationer, medarbetare och ledare.
Läs mer om oss här

Följ oss i sociala medier


© 2015 TNS Sifo AB. All rights reserved.