TNS Sifo

Ladda ner rapport

Ange dina uppgifter för att få tillgång till rapporten.


Vi ger dig rätt information.

TNS Sifo har i mer än 50 år samlat in information för olika undersökningar. Det ger oss två stora fördelar: Vi är kända - när vi hör av oss vet man oftast vilka vi är. Det är tryggt för både dig som köper våra undersökningar och den som svarar på våra frågor. Vi har hunnit samla på oss en kompetens som är svår att matcha - vill du ha tillgång till de senaste metoderna så har vi dem. Och samtidigt kan vi i våra rekommendationer luta oss mot vår långa erfarenhet.

Telefon, postalt eller webben - vi jobbar med alla metoder

Våra 250 medarbetare hanterar hela vår datainsamling, vare sig det sker via telefon, webb eller postalt. Fördelen med det är att vi kan se till att använda den eller de lösningar i kombination som ger bäst resultat. För oss är det inget problem, vi kan till och med byta insamlingsmetod mitt under pågående intervju.

Vad vill du veta? Vi vet hur du får veta

Vill du ha hjälp med en undersökning tror vi oss kunna ge dig den bästa lösningen. Idag arbetar vi med, förutom TNS Sifo, företag med egen analysavdelning inom både privat och offentlig sektor. Universitet och forskare brukar också anlita våra tjänster. Självklart levererar vi i det format som passar dig.

Vill du veta mer, eller kanske besöka oss? Hör av dig, vi berättar gärna mer. Du finner våra kontaktuppgifter uppe till höger.

För mer information

Martin Axelsson
031-727 39 29, 0733-14 95 30

Ulf Karlsson
0457-280 58, 0701-84 20 57


© 2015 TNS Sifo AB. All rights reserved.