TNS Sifo

Ladda ner rapport

Ange dina uppgifter för att få tillgång till rapporten.


Vi vet hur butikens kunder – shoppare – fattar sina beslut

I mer än 30 år har TNS Sifo hjälpt detaljister och leverantörer av konsumentprodukter att överträffa sina konkurrenter. Vi hjälper dig förstå hur shoppare agerar och hur du kan påverka deras beslut. Detta ger ett starkare varumärke, en starkare produktkategori och en mer framgångsrik butik.

Våra experter ger detaljerade insikter

TNS Sifo bistår med kunskaper som hjälper leverantörer och detaljister att förstå kundernas beteende, motivation och beslut i butik. Våra shopperinsikter ger er konkurrensfördelar oavsett om det gäller butikslayout, kategorilayout, förpackningsdesign, kampanjer eller kommunikation i butik. Genom att omsätta kunskaperna om shoppare i konkreta åtgärder, gör vi det möjligt för er att stärka varumärket, stimulera till prövoköp och återköp, förbättra lojaliteten, behålla kunderna och öka försäljningen.

Specialistlösningar för handel och shopperinsikter

Vid sidan av traditionella undersökningsmetoder som ledsagade inköp, observationer och intervjuer i butik använder vi avancerade tekniker, exempelvis speciella glasögon som registrerar shopparnas ögonrörelser och vad de egentligen tittar på i butiken samt Pathtracker® som mäter hur kunderna rör sig i butiken, var de stannar upp och vilka produkter de väljer.

Genom vårt globala nätverk av experter och forskare inom shopperinsikter kan vi bistå dig med oöverträffade kunskaper om shopperbeteende.

Vår erfarenhet inom handel och shopperbeteende används av många av världens ledande konsumentvaruföretag.

TNS Sifo hjälper dig förstå hur shoppare agerar i butik och hur du kan påverka deras beslut

För mer information

Cecilia Platzack
08-507 422 25


© 2015 TNS Sifo AB. All rights reserved.