TNS Sifo

Ladda ner rapport

Ange dina uppgifter för att få tillgång till rapporten.


Medarbetarundersökning

Starka kundrelationer och varumärken byggs av organisationer där medarbetarna är engagerade och agerar i linje med strategier och värderingar. Med väl testade modeller anpassade till era utmaningar bidrar vi på TNS Sifo till att skapa insikter kring ledarskap, organisation och medarbetare - insikter som leder till förändring och utveckling av verksamheten. Läs mer om våra medarbetarundersökningar nedan.

 

Agerar din organisation i linje med strategier och värderingar?

 

Voice - väl testat i 100 länder - TNS Sifo ledande aktören på medarbetarundersökning

Vi är sedan början av 80-talet  den ledande aktören på medarbetarundersökning och tillhörande konsulttjänster. Vi arbetar med väldokumenterade modeller som testats många gånger om - i mer än 100 länder och många olika branscher. Voice är vårt verktyg för att mäta medarbetares och organisationers förmåga att skapa värde för kunderna, ett starkt varumärke på marknaden och långsiktig lönsamhet för företaget. Har ni engagerade medarbetare med hög grad av empowerment? Skapar teamarbetet lärande och effektivitet? Har ni ledare som styr och fångar drivkraften och engagemanget i organisationen? För att fånga varje organisations unika behov arbetar vi nära våra kunder och anpassar våra undersökningar till era utmaningar.

Genom nära samarbete med universitet och forskare runt om i världen utvecklar vi kontinuerligt våra undersökningar inom områden som empowerment, employer branding, innovation och hälsa.

Medarbetarundersökning skapar utveckling och värde för era kunder

Voice används idag av såväl internationella koncerner som lokala svenska företag i flera branscher. Vi har djup insikt i IT/Telecom, Finans, Retail och Processindustri för att nämna några. Resultaten används som styrverktyg som ger underlag för förändring och utveckling på alla nivåer i organisationen - det ger en strategisk och övergripande bild av styrkor och förbättringspotential samtidigt som det ger varje enhet och team ett konkret underlag för att arbeta med egna åtgärder. Var finns de bästa förebilderna att lära av? Vilken del av organisationen behöver mest stöd? Med hjälp av pedagogiska IT-verktyg och en global benchmarking gör vi det lätt att analysera och jämföra olika delar av organisationen men också med olika länder eller branscher.

Stöd hela vägen - i Sverige och i övriga världen

Medarbetarundersökningar, Voice ger dig en bild av hur organisationen presterar, men den stora utmaningen ligger i att förstå och omvandla resultat till konkreta åtgärder. Våra konsulter har många års gedigen erfarenhet inom området. Vi leder workshops, tränar och coachar chefer, ledningsgrupper, HR-chefer och HR-specialister i att tolka resultat och ta fram konkreta åtgärder.

Vill ni veta mer är ni välkomna att kontakta oss, kontaktinformationen finner ni uppe till höger.

För mer information

Eva Kofoed
08-507 422 41 

Katarina Önell
08-507 422 82

Våra lösningar

insightservices

Vi använder ofta följande modeller in området för medarbetarundersökningar:

Voice - hitta era interna styrkor

I medierna...

Unga kvinnor dissar chefsjobb

Unga kvinnor vill inte bli chefer. Särskilt inte i storföretag. Dagens chefsroll är gammeldags och passar inte unga människors krav på balans i livet. Det visar en TNS SIFO-undersökning.
Läs artikeln på dn.se
Läs artikeln på affarsvarlden.se
Läs artikeln på arbetarskydd.se
Läs artikeln på nyteknik.se


© 2015 TNS Sifo AB. All rights reserved.