TNS Sifo

Ladda ner rapport

Ange dina uppgifter för att få tillgång till rapporten.


Medieundersökningar

Har du tillräckliga kunskaper om din målgrupp? Var finns dessa personer, hur ser gruppen ut, vad är det som gör dem unika? På TNS Sifo hjälper vi medieföretag och annonsörer att förstå konsumenternas drivkrafter.

Räckviddsmätningar

Idag mäter vi räckvidder för tryckta medier, TV, radio, Internet, direktreklam och bioreklam i en och samma undersökning (ORVESTO®). Det ger dig unika möjligheter att förstå konsumentens totala mediekonsumtion.
Läs mer.

Kundanpassade medieundersökningar

TNS Sifos specialstudier och kundanpassade medieundersökningar ger stöd i ert arbete med marknadsföring, annonsörer eller utveckling av det redaktionella materialet.
Läs mer

Radioundersökningar

Undersökningen ger aktörer i radiobranschen underlag för att bedöma publikstorlek och publiksammansättning för de radiokanaler/stationer som sänder i Sverige. De kanaler/stationer som redovisas är de som är köpare/beställare av våra rapporter. I dagsläget levererar vi rapporter till samtliga Sveriges Radios kanaler och samtliga privata lokalradiostationer (PLR) samt ett antal närradiostationer.
Läs mer

Reklammätningar

I TNS Sifos reklammätningar kan du följa vår löpande bevakning av den svenska märkesvaruannonseringen i 300 medier. Du kan följa annonsutvecklingen för ett varumärke eller en annonsör. Men du kan också se utvecklingen för en produktgrupp eller ett enskilt medium.
Läs mer

 

SESAME

SESAME® är ett Windowsbaserat pc-program för korstabuleringar och medieanalyser.

För närvarande finns följande undersökningar och analysmodeller:

...i SESAME®

Till tilläggsmodulerna hör:

Läs mer om SESAME


© 2015 TNS Sifo AB. All rights reserved.