TNS Sifo

Ladda ner rapport

Ange dina uppgifter för att få tillgång till rapporten.


Vårt nätverk – samarbete och konkurrens

Utvecklas gör man bäst genom samarbete och i konkurrens med branschkollegor. Vi gillar bådadera. För att lösa våra kunders utmaningar anlitar vi gärna kunskapen hos kollegor inom och utanför TNS Sifo, eller i vårt nätverk WPP.

Synka kommunikationsmätningar och medieanalys

Det finns en tydlig nytta med att synka hur ni mäter effekten av PR med hur ni följer upp annan marknadskommunikation. Tillsammans med kollegorna inom TNS Sifo kan vi ge unika insikter av vilken samlad effekt alla era kommunikationsaktiviteter haft på affärsmålen. Tack vare WPP har vi lösningar och kompetens på internationell nivå på armlängds avstånd.

Alla företag inom WPP
Cymphony (USA)
Millward Brown Precis (England)
PressWatch (Tyskland)
TNS Media Intelligence (England)

Smartare sätt att bevaka och nå ut

Med tjugo år i branschen vet vi vilka aktörer som bäst kan hjälpa er att nå ut till journalister, analytiker och bloggar, och vilka leverantörer som har de bästa verktygen för mediebevakning. Vi anlitar några av dem för eget behov och hjälper dig gärna att välja den mix som passar era behov bäst. Läs gärna vår jämförelse av åtta aktörer inom mediebevakning.

Aitellu
Cision
Infopaq
Meltwater
MyNewsdesk
Retriever
Sysomos

Relaterat material

Här kan du läsa om några av de utmaningar vi mött bland kommunikatörer, de lösningar vi fann och den effekt de hade för våra kunder. Läs mer.


© 2015 TNS Sifo AB. All rights reserved.