TNS Sifo

Ladda ner rapport

Ange dina uppgifter för att få tillgång till rapporten.


Framåtriktat när Posten Norden väljer medieanalyser från TNS SIFO

den 17 juni 2010

Framåtriktat och nära samarbete är nyckelord när ett av Nordens mest välbevakade företag, Posten Norden, väljer att anlita TNS SIFO för medieanalys och PR-utvärdering. Samarbetet är ett viktigt steg i TNS SIFOs ambition att bli Nordens ledande leverantör av PR-relaterade undersökningstjänster.

- Posten Norden har en av Nordens mest professionella pr-organisationer. De agerar på en marknad som är under kraftig förändring och de har en mediebild som slår de flesta andras i omfattning. Deras upphandling var ett tufft kompetensprov med case - det känns riktigt bra att ha fått Posten Nordens gillande, säger Per Söderpalm, affärsområdeschef för PR Research, TNS SIFOs enhet för medieanalys.

 

Posten Norden är ett resultat av samgåendet mellan Posten AB och Post Danmark A/S. Både upphandlingen och avtalet ställer krav på kunskap inom kvantitativ och kvalitativ analys av traditionella och sociala medier - samt kunskap om vilken effekt mediebilden har på attityd, anseende och verksamhetsmål.

 

- Vi har bland flera kvalificerade alternativ valt TNS SIFO för deras analyskompetens och deras framåtriktade ansats i leveranserna. Det behövs för att ytterligare lyfta leveranserna till att bli mer praktiskt användbara för oss. Vi ser fram emot ett nära samarbete med teamet på TNS SIFO, säger Per Ljungberg, presschef Posten Norden.

 

Kontakta gärna

Per Söderpalm

Business Area Director

PR Research, TNS SIFO

08-507 420 52, 0706-21 88 52

per.soderpalm@tns-sifo.se

 

Per Ljungberg

Presschef, Posten Norden

08-781 17 39

per.ljungberg@posten.seShare |

© 2015 TNS Sifo AB. All rights reserved.