TNS Sifo

Ladda ner rapport

Ange dina uppgifter för att få tillgång till rapporten.


Om TNS Sifo

Vår målsättning är att vara ledande på att leverera förädlad marknadsinformation och insikter som hjälper våra uppdragsgivare att fatta framgångsrika beslut.

Ledande i världen på skräddarsydda marknadsundersökningar

TNS Sifo är Sveriges ledande marknadsundersökningsföretag. Vi utvecklar organisationer, medarbetare och ledare genom att förädla information till insikter som ger omedelbar nytta.

Vi arbetar med marknadsundersökningar, rådgivning och insikter inom segmentering och positionering, varumärke och kommunikation, produktutveckling, innovation, köpbeteenden, kundrelationer och mycket mer.

Vi utför även opinionsundersökningar och är specialister på att genomföra intervjuer. Dessutom är vi den ledande leverantören av konsumentpaneler och räckviddsmätningar för tidningar, internet och radio.

TNS Sifo är den svenska grenen av det globala marknads- undersökningsföretaget TNS. Med 15 000 medarbetare och närvaro i över 80 länder erbjuder vi global täckning samtidigt som vi har lokal kunskap om varje marknad. TNS är en del av WPP Communication Group.


© 2015 TNS Sifo AB. All rights reserved.